Özgüllü olarak, insan sağlığını ve lezzeti her şeyin üstünde tutuyoruz.
Her ürünümüzü gönül rahatlığıyla üretiyoruz çünkü kendimize duyduğumuz güvenin arkasında 58 yıllık deneyimimiz ve damak tadımız var. Bu tecrübeyle sütlerimizi en iyi süt üreticilerinden alıp modern tesislerimizde işliyoruz. Ürünlerimizi en köklü yöntemlere sadık kalarak son teknolojiyle üretiyoruz. Çünkü işimiz sütün tadını her lokmada korumak ve sofranızın en doğal lezzeti olmaktır.
Sahip olduğumuz kaliteyi korumak için var olanla yetinmiyoruz. Standartlarımızı daima en yukarıda tutmak için bizden isteklerinizi iyi analiz ediyor ve araştırmalarımızı bu yönde yoğunlaştırıyoruz. Çiftliklerimizden son tüketiciye kadar tüm süreçlerde kalite ve gıda güvenliği bilincimiz var. Bu süreçlerin her adımını sürekli kontrol edip olası sorunları “henüz sorun oluşmadan” engelliyoruz. Çünkü biliyoruz; süt incelik ve ustalık ister.
Gelişimin sürekliliği için eğitimin önemine inanıyoruz. Bu yüzden kadromuzu, kendini daima geliştirmeyi arzulayan kişilerden oluşturuyor ve personellerimizi periyodik eğitimlerden geçiriyoruz. Kalite ve hijyen, hem kurumsal hem de kişisel prensiplerimizin birinci maddesidir. Tıpkı “afiyet olsun” cümlesindeki anlam gibi, esas lezzetin sağlık taşıdığını biliyoruz. Biz, sofranıza gelirken üstlendiğimiz sorumluluğun farkındayız.
Bulunduğumuz tüm bölgelerde daima lezzet liderliğine oynuyoruz. Gün geçtikçe artan yeni bölge bayiliklerimizle de ülke çapında sadece adıyla değil, tadıyla da unutulmayan bir marka olmayı hedefliyoruz.
Mesleki değerlerimiz ve büyük hedeflerimiz, 1958 yılında bir süt tankıyla başlayan yolculuğumuzu 2016’da ithalat yapan, 300 araçlık bir filosu olan ve 11 bölge müdürlüğü bulunan ulusal bir markaya dönüştürdü. Kimi zaman tahminlerimizin ötesinde başarılar getiren sarsılmaz prensiplerimiz, müşterilerimize lezzet, bize ise gurur veriyor.
Dün bugünü kurduk, bugünse yarını geliştiriyoruz.